На

На "Чонгарі" спецслужби РФ утворили штучну чергу

Укрінформ
На Херсонщині на українському контрольному пункті в'їзду-виїзду (КПВВ) "Чонгар", що на адмінмежі з анексованим Росією Кримом, через дії російських служб на своєму пункті пропуску навпроти "Чонгара", у четвер чекають на в'їзд до Криму близько 80 автівок, які прямують з материкової України.

Про це у розмові з кореспондентом Укрінформу розповіла помічник начальника Бердянського прикордонного загону - начальник прес-служби Неля Доценко.

"На КПВВ "Чонгар" станом після 13.00 чекають на в'їзд до Криму близько 80 автомобілів, які прямують з материкової України. Причина цієї черги - сповільнення пропуску транспортних засобів російськими службами на своєму пропускному пункті", - розповіла Доценко.

За її словами, станом на 9.00 у цій черзі було понад 110 автівок. "На даний час черга дещо зменшилась, але причина цього не в тому, що російські служби прискорили пропуск транспортних засобів на своєму пропускному пункті. Просто через обідню спеку зменшився транспортний потік. Але на вечір, коли спека спаде, ми знову очікуємо збільшення кількості автомобілів, які прямують у Крим", - сказала Доценко.

Читайте також: На Чонгарі почалась тестова трансляція телеканалів на Крим

Як вона зазначила, причини сповільнення російськими службами пропуску автомобілів з материкової України у Крим наразі невідомі.

Щодо пішоходів, які направляються з материкової України у Крим через КПВВ "Чонгар", то черги пішоходів на даний час немає, повідомила помічник начальника Бердянського прикордонного загону.

На території Херсонщини на адмінкордоні з Кримом знаходяться три контрольні пункти в'їзду-виїзду - "Чаплинка" і "Каланчак" (Каланчацький район) та "Чонгар" (Генічеський район).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-