Жителів ОРДЛО у Криму прирівняли до іноземців

Жителів ОРДЛО у Криму прирівняли до іноземців

Укрінформ
Так звана Федеральна міграційна служба Криму заявила про скасування пільг для жителів фейкових республік ЛНР і ДНР. Віднині Росія вирішила вважати їх громадянами України, тобто іноземцями.

Про це виданню Кerch.fm повідомили у так званій ФМС Криму.

"Жителів Луганської та Донецької областей України прирівняли до всіх іноземних громадян. Тепер жителі самопроголошених республік можуть перебувати на території Російської Федерації 90 діб протягом кожного періоду на 180 діб", - повідомили виданню у "відділі по роботі з іноземними громадянами Управління з питань міграції МВС Республіки Крим".

Там зазначили, що згідно з міграційним законодавством РФ, "переваги для жителів ЛНР і ДНР відсутні".

Читайте також: Російські офіцери в ОРДЛО "об'їдають" бойовиків - розвідка

Тепер, повідомили у "ФМС", "відповідно до статті 5 Федерального закону від 25.07.2002 N 115-ФЗ (у редакції від 17 березня 2017 року) "Про правове становище іноземних громадян у Російській Федерації"  термін тимчасового перебування в Російській Федерації громадян України, а також ЛНР і ДНР, не може перевищувати дев'яносто діб сумарно протягом кожного періоду на сто вісімдесят діб. При цьому безперервний термін тимчасового перебування у Російській Федерації зазначеного іноземного громадянина не може перевищувати дев'яносто. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-