Військовим парадом у Керчі командуватиме перебіжчик - ЗМІ

Військовим парадом у Керчі командуватиме перебіжчик - ЗМІ

Укрінформ
У Керчі російські військові провели репетицію параду, який відбудеться 9 травня. На репетиції парадом командував підполковник Олександр Саєнко, який раніше командував 501-м Окремим батальйоном морської піхоти ВМС України, дислокованим у Керчі.

Про це повідомляє Крим.Реалії

«Військова техніка і колони російських солдатів пройшли колоною по вулиці Кірова. Разом з військовиками марширували і керченські школярі, учасники російського руху «Юнармія». Репетиція пройшла за посилених заходів безпеки, на вулицях встановили рамки металодетекторів, двори патрулювали поліцейські з собаками», - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, через репетицію параду в Керчі перекрили основні дороги в центральній частині міста, включаючи ті, по яких їде транзитний транспорт з Керченської переправи. В результаті в місті утворилися затори.

Наступна репетиція параду відбудеться у Керчі 7 травня.

Після російської анексії Криму Олександр Саєнко не вийшов зі своїми товаришами по службі на материкову частину України, а перейшов на службу в російську армію. Щодо Саєнка було відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 408 Кримінального кодексу України (дезертирство).

У Сімферополі 5 травня пройшла репетиція військового параду, в якій брали участь військовослужбовці місцевого гарнізону Чорноморського флоту, а також підрозділи МНС, курсанти філії Краснодарського університету МВС, козаки, кадети.

Фото: buggybugler.info

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-