Окупанти гальмують проїзд до Криму: на

Окупанти гальмують проїзд до Криму: на "Чонгарі" застрягли близько 200 авто

Укрінформ
На Херсонщині на українському контрольному пункті в'їзду-виїзду (КПВВ) "Чонгар", що на адмінмежі з окупованим Росією Кримом, через дії російських служб черга легкових автомобілів, які прямують з материкової України в Крим, збільшилась у суботу, у порівнянні з п'ятницею, вчетверо і досягла близько 200 машин.

Про це повідомило у суботу на своїй сторінці у Facebook Азово-Чорноморське Регіональне управління Держприкордонслужби України.

"Контрольні служби окупаційної влади навпроти контрольного пункту в'їзду-виїзду "Чонгар" продовжують створювати незручності для громадян, які направляються на півострів. Четверту добу поспіль вони повільно оформлюють транспортні засоби, що призвело до їх накопичення. Так, станом на 09.30 близько 200 автомобілів чекають на виїзд з материкової частини України", - йдеться у повідомсленні.

Прикордонна служба радить врахувати дану інформацію, завчасно планувати маршрути руху та, по можливості, обирати контрольні пункти в'їзду-виїзду "Каланчак" та "Чаплинка", які працюють в штатному режимі.

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю станом на 12.00 на КПВВ "Чонгар" у так званій буферній зоні була черга з півсотні легкових автомобілів, які рухалися з материкової України в Крим. Контрольні служби окупантів на своєму пункті пропуску, що навпроти КПВВ "Чонгар", повільно здійснювали пропуск транспортних засобів на півострів - за годину по 4-5 автомобілів, що призвело до їх накопичення.

На території Херсонщини на адмінмежі з Кримом знаходяться три контрольні пункти в'їзду-виїзду - "Чаплинка" і "Каланчак" (Каланчацький район) і "Чонгар" (Генічеський район).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-