У Криму сьогодні ховають жертву страшної ДТП за участі співробітниці поліції - ЗМІ

У Криму сьогодні ховають жертву страшної ДТП за участі співробітниці поліції - ЗМІ

Укрінформ
У четвер в окупованому Криму ховають 19-річну велосипедистку Діану Басирову, яка загинула в ДТП за участю автомобіля Lifan під керуванням співробітниці поліції, що була в нетверезому стані.

Про це повідомляє кримськотатарська газета "Авдет"

"19-річна Діана Басирова була "по-звірячому" збита. Її протаранили 50 метрів так, що дівчину склало вдвічі. Дженазе (похорон) відбудеться сьогодні, 9 березня, в Нижньогірському районі, с.Плодове, вул. Центральна, 9, о 13 годині", - повідомляє "Авдет".

За даними видання, в так званій поліції Криму пообіцяли, що "якщо вина співробітниці поліції буде доведена, її буде звільнено з органів внутрішніх справ за дискредитуючими обставинами, а її безпосередніх керівників притягнуто до дисциплінарної відповідальності". 

У соцмережах активно обговорюється цей інцидент. За твердженням свідків ДТП, збите тіло дівчини "протаранили 50 метрів так, що ноги валялися на узбіччі, а тіло в іншій стороні", сама водій, на рахунку якої вже третє безкарне ДТП, "навіть не намагалася зупинитися". При цьому, проведена в день ДТП судмедекспертиза визнала, що алкоголю в крові водія не було. 

Згідно з подальшими повідомленнями так званого Слідкому Криму, "співробітниця поліції, яка збила насмерть велосипедистку в Нижньогірському районі, стала фігурантом кримінальної справи, порушеної на підставі частини 4 статті 264 КК РФ", пишуть кримські ЗМІ. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-