У Севастополі окупанти

У Севастополі окупанти "віджимають" у людей землю - ЗМІ

Укрінформ
В окупованому Севастополі «Департамент із земельних і майнових відносин» підтвердив масове вилучення землі у членів дачних та житлово-будівельних кооперативів - нібито за «порушення права власності міста» за українським законодавством.

Про це повідомляє «Нова газета», яка направляла відповідний запит

За інформацією видання, з березня 2014 року до листопада 2016 року «департамент Севастополя» подав 261 позов по фізосіб про повернення ділянок у власність міста. У відомстві також відзначили, що мешканцям не буде надана компенсація за передачу ділянок, оскільки «предметом позовних заяв Департаменту є витребування майна з чужого незаконного володіння, а не вилучення земельних ділянок для державних і муніципальних потреб».

16 січня «Нова газета» повідомила, що севастопольці, які володіють земельними наділами в міських кооперативах, почали отримувати позови від уряду і прокуратури міста з вимогою вилучення землі. У так званому «відомстві» стверджують, що, начебто, до окупації виділення землі містянам відбувалося з порушеннями чинного на той момент законодавства України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-