Російські окупаційні війська проводять навчання в ОРДЛО - розвідка

Російські окупаційні війська проводять навчання в ОРДЛО - розвідка

Укрінформ
Російські окупаційні війська формують мобілізаційний резерв та напередодні 2 серпня розпочали в ОРДЛО командно-штабні навчання із залученням військ.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони.

«Командування ЗС РФ продовжує утримувати оперативне угруповання російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях у готовності до застосування. Зокрема, в рамках навчань передбачається призов військовозобов’язаних запасу та формування військових частин мобілізаційного резерву оперативного угруповання російських окупаційних військ. З цією метою противником здійснюється розгортання допоміжних пунктів управління та відновлення об’єктів пунктів прийому особового складу», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Росія випробовує сумнівну вакцину Sputnik Light на жителях ОРДЛО — розвідка

Крім того зазначається, що відповідно до плану бойової підготовки з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК на літній період навчання 2021 року, окупанти з 2 серпня розпочали проведення командно-штабних навчань із залученням військ.

Як повідомляв Укрінформ, протягом минулої доби, 2 серпня, зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний повідомив про тимчасову заборону відвідування посадовими особами зони проведення Операції об’єднаних сил. Тому заплановану на 3 серпня поїздку голови Верховної Ради Дмитра Разумкова було скасовано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-