ОБСЄ зафіксувала на вихідних понад 100 порушень «тиші»

ОБСЄ зафіксувала на вихідних понад 100 порушень «тиші»

Укрінформ
СММ ОБСЄ з вечора 30 липня до вечора 1 серпня зафіксувала 66 порушень режиму припинення вогню у Донецькій області та 39 таких порушень на Луганщині.

Як повідомляв Укрінформ, про це йдеться у щоденному звіті № 178/2021, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ в Україні (СММ) 2 серпня 2021 року.

"З вечора 30 липня до вечора 1 серпня в Донецькій області СММ зафіксувала 66 порушень режиму припинення вогню, зокрема 5 вибухів невизначеного походження", - йдеться у звіті.

Читайте також: Окупанти намагалися збити дрон ОБСЄ біля окупованого Леб’яжого

Більшість порушень сталася в районах на північ і південний захід від н.п. Леб’яже (непідконтрольний урядові, 23 км на північний схід від Донецька) упродовж дня 31 липня, а також північніше н. п. Широкине (підконтрольний урядові, 100 км на південь від Донецька) у ніч із 30 на 31 липня.

За попередній звітний період у цій області було зафіксовано 408 порушень режиму припинення вогню.

"З вечора 30 липня до вечора 1 серпня в Луганській області Місія зафіксувала 39 порушень режиму припинення вогню", - повідомили в СММ.

Читайте також: Окупанти минулої доби чотири рази зривали «тишу» в зоні ООС

Усі порушення сталися на схід і південний захід від ділянки розведення в районі н.п. Золоте (підконтрольний урядові, 60 км на захід від Луганська) упродовж дня 31 липня.

За попередній звітний період на Луганщині було зафіксовано 17 порушень режиму припинення вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-