Окупанти облаштовують нові вогневі позиції на сході України — розвідка

Окупанти облаштовують нові вогневі позиції на сході України — розвідка

Укрінформ
Російські окупаційні війська посилено відновлюють старі вогневі позиції та облаштовують нові, встановлюють нові мінно-вибухові загородження.

Як передає Укрінформ, про це на брифінгу повідомила речниця Міноборони Людмила Русецька із посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони.  

“Російські окупаційні війська проводять інтенсивні заходи з відновлення й нарощування інженерно-фортифікаційного обладнання передових позицій та маскування їх елементів вздовж всієї лінії зіткнення”, - повідомила речниця.

За її словами, основні зусилля противника спрямовані на облаштування додаткових вогневих позицій, відновлення наявних та встановлення нових мінно-вибухових загороджень, у тому числі з використанням протипіхотних мін і саморобних вибухових пристроїв. Крім того, окупанти продовжують утримувати на передових позиціях значну кількість протитанкових ракетних комплексів з метою нанесення втрат особовому складу та руйнування фортифікаційного обладнання підрозділів Об’єднаних сил.

Читайте також: Окупанти обстріляли українські позиції в поблизу Золотого-4 та Водяного

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу, 26 липня, зафіксовано 15 порушень режиму припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів чотири військовослужбовці отримали осколкові поранення, ще троє – бойові травмування. Стан здоров’я одного військовослужбовця – тяжкий, одного – середньої тяжкості, п’ятьох – задовільний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-