Окупанти обстріляли українські позиції біля Водяного та Пісків

Окупанти обстріляли українські позиції біля Водяного та Пісків

Укрінформ
Російські окупаційні війська станом на 17.00 22 липня тричі відкривали вогонь по позиціях Об’єднаних сил у районі ООС. Наразі втрат серед українських захисників немає.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба штабу ООС.

«Від початку цієї доби зафіксовано 3 обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації. Бойових втрат внаслідок ворожого вогню немає», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, поблизу Водяного, що біля Донецька, окупанти здійснили обстріл із мінометів 82-го калібру і станкових протитанкових гранатометів. Неподалік селища Піски російські найманці двічі обстріляли українські позиції з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Читайте також: Доба у зоні ООС: російські найманці стріляли біля Авдіївки, Пісків та Мар'їнки

Як зазначається, на обстріли російсько-окупаційних військ українські військові відкривали вогонь у відповідь. Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.

За інформацією пресслужби, в районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Зокрема, піротехнічні розрахунки ДСНС України розмінували майже 9 га території та передали на знищення 118 вибухонебезпечних предметів.

Читайте також: Місія ОБСЄ зафіксувала 50 вагонів на окупованій Луганщині біля кордону з РФ

Як повідомляв Укрінформ, протягом минулої доби, 21 липня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано три порушення режиму припинення вогню. Внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрою один військовий дістав осколкові поранення. Воїн перебуває у лікувальному закладі. Стан пораненого – задовільний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-