Найманців РФ на окупованому сході вчать «форсувати» водойми для наступу - розвідка

Найманців РФ на окупованому сході вчать «форсувати» водойми для наступу - розвідка

Укрінформ
Російські окупаційні війська продовжують нарощувати бойові спроможності на сході України та вчаться розгортати понтонні переправи з форсуванням водної перешкоди в ході наступальних дій.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони.

“Командування ЗС РФ продовжує нарощувати бойові спроможності оперативного угруповання російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях. Зокрема, в окремих підрозділах з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів проведені: збори з корегувальниками артилерійського вогню; навчання з розгортанням понтонної переправи та форсуванням водної перешкоди в ході наступальних дій; навчання з бойовою стрільбою артилерійських розрахунків за наступальною тематикою”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Місія ОБСЄ повідомляє, що камери спостереження у Золотому засліплювали лазером

Як зазначається, спостерігається й активізація противником підготовки до проведення диверсійно-розвідувальних заходів. На передових позиціях окупантів збільшилась присутність особового складу розвідувальних підрозділів та снайперських пар, які нещодавно пройшли спеціальну підготовку в навчальних центрах на території Ростовської області РФ.

Як повідомляв Укрінформ, на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей командування збройних сил РФ облаштовує нові полігони, стрільбища і танкодроми, на яких вже у липні будуть проводитися заняття з російськими найманцями.

З початку липня командування ЗС РФ почало проводити посилену перевірку з’єднань і частин оперативного угруповання російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-