ОБСЄ за добу зафіксувала майже пів тисячі порушень «тиші» на сході України

ОБСЄ за добу зафіксувала майже пів тисячі порушень «тиші» на сході України

Укрінформ
СММ ОБСЄ зафіксувала 13 липня 395 порушень режиму припинення вогню у Донецькій області та 99 таких порушень на Луганщині.

Як повідомляє Укрінформ, про це повідомляється у щоденному звіті № 162/2021, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ в Україні (СММ) 14 липня 2021 року.

"У Донецькій області СММ зафіксувала 395 порушень режиму припинення вогню, зокрема 46 вибухів невизначеного походження (2 розриви, 6 вибухів у повітрі та 38 вибухів невизначеного походження, із яких чотирнадцять оцінено як артилерійський вогонь)", - йдеться у звіті.

Більшість порушень сталася східніше н. п. Майорськ (підконтрольний урядові, 45 км на північний схід від Донецька) і західніше н. п. Світлодарськ (підконтрольний урядові, 57 км на північний схід від Донецька).

Протягом попереднього звітного періоду в цій області було зафіксовано 104 порушення режиму припинення вогню (деякі також сталися східніше Майорська).

"У Луганській області Місія зафіксувала 99 порушень режиму припинення вогню, зокрема 12 вибухів невизначеного походження", - повідомили в СММ.

Читайте також: Окупанти 13 разів обстрілювали позиції ЗСУ, загинув український боєць, п'ятеро поранених

Більшість порушень сталася в районах на південно-південний схід від н. п. Попасна (підконтрольний урядові, 69 км на захід від Луганська) та в житловому районі н. п. Кадіївка (кол. Стаханов; непідконтрольний урядові, 50 км на захід від Луганська).

Протягом попереднього звітного періоду на Луганщині була зафіксовано 104 порушення режиму припинення вогню (деякі також сталися в житловому районі Кадіївки).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-