Окупанти тричі порушили «тишу», під Золотим-4 стріляли з мінометів

Окупанти тричі порушили «тишу», під Золотим-4 стріляли з мінометів

Укрінформ
Російські окупаційні війська від початку доби 5 липня тричі порушили режим тиші в районі ООС. Втрат серед українських бійців немає.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба штабу ООС.

“Від початку доби зафіксовано 3 обстріли позицій українських захисників з боку збройних формувань Російської Федерації. Бойових втрат серед наших захисників немає”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Разумков підписав закон про скасування штрафів за виїзд з ОРДЛО через Росію

Зокрема, біля Авдіївки окупанти відкрили вогонь із великокаліберних кулеметів. Поблизу Золотого-4 ворог вів обстріл із мінометів 82-го калібру, станкових та ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. В районі населеного пункту Піски противник обстріляв позиції Об'єднаних сил з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Як зазначається, українська сторона СЦКК, використовуючи координаційний механізм, оперативно реагувала на порушення через СММ ОБСЄ.

Читайте також: Розвідка розповіла про небойові втрати окупантів на сході Україні за червень

У пресслужбі також повідомили, що у районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Сьогодні піротехнічні розрахунки ДСНС розмінували близько 2 гектарів території та передали на знищення 36 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу, 4 липня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації шість разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок обстрілу загинув боєць ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-