У зоні ООС боєць потрапив до шпиталю з бойовим травмуванням

У зоні ООС боєць потрапив до шпиталю з бойовим травмуванням

Укрінформ
Протягом минулої доби, 5 червня, в районі проведення операції Об'єднаних сил обстрілів з боку збройних формувань Російської Федерації не зафіксовано.

Як повідомляє Укрінформ, такі дані оприлюднив пресцентр штабу ООС.

“Станом на 7-му годину ранку, 6 червня, російсько-окупаційні війська один раз обстріляли наші позиції з міномета 120-го калібру поблизу населеного пункту Піски”, - йдеться в повідомленні.

Бойових втрат серед українських захисників немає.

Унаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої один військовослужбовець отримав бойове травмування. Йому надано необхідну медичну допомогу та доправлено до лікувального закладу. Стан здоров’я захисника - середньої тяжкості.

Читайте також: Доба в ООС: два порушення «тиші», біля Пісків та Новгородського били з мінометів

У штабі ООС наголошують, що  Збройні Сили України неухильно дотримуються досягнутих домовленостей про припинення вогню та є послідовними у виконанні взятих на себе зобов'язань.

Також повідомляється, що впродовж доби підрозділами поліції зведених загонів перевірено 3853 транспортні засоби та 5100 осіб. До територіальних підрозділів на причетність до збройних формувань Російської федерації та її найманців доставлялись 4 особи. Виявлено 95 адміністративних правопорушень, розкрито 12 злочинів.

Читайте також: Служба безпеки затримала агента «ДНР», який прикривався роботою з ООН

Минулої доби через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» на тимчасово окуповану територію України прослідували 818 осіб, на підконтрольну територію прибули 823 особи.

Фото: mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-