В Україні достатньо вакцин для щеплення військових – Ляшко

В Україні достатньо вакцин для щеплення військових – Ляшко

Укрінформ
В Україні достатньо вакцин проти коронавірусу для щеплення військовослужбовців.

Про це повідомив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко під час години запитань до уряду у Верховній Раді, передає кореспондент Укрінформу.

"Вакцинація військовослужбовців, у першу чергу тих, хто боронить кордони нашої країни, а також тих, хто перебуває у повній бойовій готовності, сьогодні є для нас пріоритетом. Вона проводилася з першого етапу (вакцинальної кампанії - ред.). Сьогодні вакцин достатньо, щоб вакцинувати повний склад військовослужбовців", - наголосив Ляшко.

Читайте також: В українській армії за добу - 10 випадків COVID-19

Він оцінив відсоток охоплення військових вакцинацією проти коронавірусу як "достатньо великий". Щеплення військовим проводять як медпрацівники Міністерства оборони, так і медики у пунктах імунізації.

Як повідомлялося, за минулу добу щеплення проти коронавірусу отримало 50 840 українців. Одну дозу отримали 46 868 людей, повністю імунізовані 3 972 людини.

Від початку вакцинальної кампанії щеплено 1 123 663 особи, повністю імунізовані та отримали обидві дози вакцини 142 062 особи (із них двоє осіб отримали одну дозу за кордоном).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-