Місія ОБСЄ за добу виявила 91 порушення «тиші»

Місія ОБСЄ за добу виявила 91 порушення «тиші»

Звіт
Укрінформ
СММ ОБСЄ протягом понеділка, 31 травня, зафіксувала 49 порушень режиму припинення вогню в Донецькій області та 42 - на Луганщині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у щоденному звіті №125/2021, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ в Україні 1 червня.

"У Донецькій області СММ зафіксувала 49 порушень режиму припинення вогню, зокрема 21 вибух (1 постріл, 8 розривів і 12 вибухів невизначеного походження)", - йдеться у звіті.

Більшість таких випадків сталася північніше н. п. Широкине (підконтрольний урядові, 100 км на південь від Донецька).

Зазначається, що за попередню добу на Донеччині було зафіксовано 56 порушень режиму припинення вогню.

Читайте також: Місія ОБСЄ зафіксувала на вихідних 108 порушень «тиші»

"У Луганській області Місія зафіксувала 42 порушення режиму припинення вогню, зокрема 2 вибухи невизначеного походження", - повідомили в СММ.

Спостерігачі уточнюють, що порушення сталися в районі на західно-південний захід від н. п. Калинове-Борщувате (непідконтрольний урядові, 61 км на захід від Луганська), а також на північний схід від ділянки розведення в районі н. п. Золоте (підконтрольний урядові, 60 км на захід від Луганська).

Читайте також: Окупанти 27 разів за тиждень глушили безпілотники ОБСЄ на сході України

За попередню добу на Луганщині було зафіксовано 9 порушень режиму припинення вогню - також поблизу ділянки розведення в районі Золотого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-