Місія ОБСЄ зафіксувала на вихідних 108 порушень «тиші»

Місія ОБСЄ зафіксувала на вихідних 108 порушень «тиші»

Звіт
Укрінформ
СММ ОБСЄ зафіксувала у період з вечора 28-го до вечора 30-го травня 97 порушень режиму припинення вогню в Донецькій області та 11 - на Луганщині.

Як передає Укрінформ, такі дані наводяться у щоденному звіті №124/2021, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ в Україні 31 травня.

"У період із вечора 28-го до вечора 30 травня в Донецькій області СММ зафіксувала 97 порушень режиму припинення вогню, у тому числі 11 вибухів (1 розрив та 10 вибухів невизначеного походження)", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, більшість порушень виявлено поблизу зруйнованого міжнародного аеропорту "Донецьк" (8 км на північний захід від Донецька), у районах на північ від Широкиного (підконтрольне урядові, 100 км на південь від Донецька), а також на захід від Новолуганського (підконтрольне урядові, 53 км на північний схід від Донецька).

Читайте також: Окупанти дистанційно замінували підступи до Майорського - СЦКК

Спостерігачі нагадують, що за попередній звітний період на Донеччині зафіксовано 383 порушення.

У Луганській області за вихідні Місія зафіксувала 11 порушень режиму припинення вогню, у тому числі 6 вибухів невизначеного походження.

Усі порушення сталися на північ і південний захід від ділянки розведення в районі н. п. Золоте (підконтрольний урядові, 60 км на захід від Луганська).

Читайте також: Окупанти обстрілювали позиції ЗСУ з гранатометів і запустили безпілотник «Орлан-10»

За попередній звітний період на Луганщині було зафіксовано 32 порушення (більшість - на південний схід від ділянки розведення в районі Золотого).

Фото: ОБСЄ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-