Немчінов відвідав прифронтове Лебединське

Немчінов відвідав прифронтове Лебединське

Фото
Укрінформ
На Донеччині міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов ознайомився з процесом відновлення пошкодженого окупантами житла у прифронтовому селі Лебединське.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в Донецькій ОДА.

Зазначається, що Немчінов разом із заступником голови Донецької облдержадміністрації Вадимом Філашкіним після відвідування контрольного пункту в’їзду-виїзду «Гнутове» оглянули відновлені житлові будинки в селі Лебединське.

Немчінов відвідав прифронтове село Лебединське / Фото: dn.gov.ua

В ОДА нагадали, що відновлення житла на прифронтових територіях проводиться силами особового складу ДСНС, і до робіт цього року залучено 150 рятувальників з різних областей України. Будівельні матеріали виділено з обласного матеріального резерву.

Читайте також: Немчінов пояснив, чому інвестори не поспішають на Донеччину та Луганщину

Як повідомляв Укрінформ, з початку збройного конфлікту у Донецькій області зруйновано або пошкоджено 13 859 житлових будинків усіх форм власності. За участі гуманітарних організацій, обласної влади, органів місцевого самоврядування, підрозділів ДСНС станом на 26 травня 2021 року відновлено 8 308 будинків.

Читайте також: Немчінов у Маріуполі обговорив проблеми Азовського судноремонтного заводу

Зокрема, підрозділи ДСНС, підпорядковані командуванню Об’єднаних сил, з початку квітня цього року відновили 280 будинків у прифронтових населених пунктах Донеччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-