Окупанти минулої доби 15 разів обстріляли українські позиції на сході

Окупанти минулої доби 15 разів обстріляли українські позиції на сході

Укрінформ
У районі проведення операції Об'єднаних сил минулої доби зафіксовано 15 порушень режиму припинення вогню, втрат у лавах ЗСУ немає.

Про це повідомляє пресслужба ОС у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Протягом минулої доби, 16 травня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 15 разів порушували режим припинення вогню... За минулу добу бойових втрат серед наших воїнів немає", - йдеться у зведенні.

Як зазначили у штабі, біля Новоселівки російські найманці відкривали вогонь із мінометів 82-го калібру, а у передмісті Водяного двічі – з мінометів цього ж калібру та гранатометів різних систем.

У напрямку Катеринівки окупанти обстрілювали позиції ЗСУ з реактивних піхотних вогнеметів, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Поблизу Новотошківського російські найманці чотири рази обстрілювали позиції Об'єднаних сил із гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Двічі з великокаліберних кулеметів, автоматичних станкових та станкових протитанкових гранатометів окупанти відкривали вогонь неподалік Луганського.

Поблизу Пісків у бік позицій українських військових окупанти стріляли з ручних протитанкових гранатометів, а біля Троїцького – ще й з великокаліберних кулеметів.

У районі Старогнатівки двічі зафіксовано обстріли з автоматичних станкових гранатометів, а біля Причепилівки – ще й великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї, ручних протитанкових та підствольних гранатометів.

Читайте також: Окупанти чотири рази зривали «тишу» в зоні ООС

"Про всі факти порушень українська сторона СЦКК оперативно повідомила СММ ОБСЄ. На обстріли противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь", - зазначили у пресслужбі ОС.

Повідомляється, що станом на 7 годину понеділка, 17 травня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Неподалік Причепилівки окупанти вели вогонь зі станкових протитанкових, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Втрат серед українських військових немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-