Окупанти 12 разів порушили «тишу»: Водяне обстріляли з мінометів

Окупанти 12 разів порушили «тишу»: Водяне обстріляли з мінометів

Укрінформ
Протягом минулої доби, 25 квітня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксували 12 порушень режиму припинення вогню.

Як повідомляє Укрінформ, про це йдеться у ранковому зведенні штабу ООС.

"Зокрема, поблизу населених пунктів Широкине, Південне, Катеринівка, Троїцьке, Новозванівка та Новгородське окупанти вели вогонь по позиціях українських захисників із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го та 82-го калібрів, а також з великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем.

Неподалік Пісків російсько-окупаційні війська обстрілювали позиції наших воїнів з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Окупанти проводять військові навчання в ОРДЛО - українська сторона СЦКК

Зазначається також, що у передмісті населеного пункту Луганське збройні формування Російської Федерації здійснили обстріл з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Із мінометів 120-го калібру відбувся обстріл цивільної інфраструктури населеного пункту Водяне.

"Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає. Представників ОБСЄ було повідомлено через Українську сторону СЦКК про дії збройних формувань Російської Федерації", додали у повідомленні.

Станом на 7 годину ранку 26 квітня, порушень режиму припинення вогню не зафіксували.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-