Окупанти обстріляли околиці Торецька протитанковими ракетами

Окупанти обстріляли околиці Торецька протитанковими ракетами

Фото
Укрінформ
Збройні формування Російської Федерації, нехтуючи вимогами міжнародного гуманітарного права,  продовжують обстрілювати населені пункти на сході України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

«Черговий такий випадок мав місце 22 квітня о 22.40, коли у двір громадянки Ольги Старовойтової в селищі Дружба, що на околиці Торецька прилетіли зі сторони Горлівки дві ракети від протитанкового комплексу окупантів», - ідеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок обстрілу були пошкоджені огорожа та вікна житлового приміщення. На щастя, ніхто з мешканців не постраждав.

Окупанти обстріляли околиці Торецька / Фото: facebook.com/pressjfo.news

Офіцери Української сторони СЦКК оперативно верифікували обстріл. Про факт порушення поінформовано СММ ОБСЄ. Органом досудового розслідування зареєстровано кримінальне провадження.

Читайте також: Окупанти обстріляли селище Північне на Донеччині - влучили в будинок із людьми

«Українська сторона СЦКК інформує, що після перекидання до кордонів України значної кількості озброєння і військової техніки РФ зросла інтенсивність та різноманіття озброєння, яке застосовують збройні формування РФ в ОРДЛО для дестабілізації обстановки в регіоні, а дії збройних формувань носять все більш нахабний характер», - указують у штаб ООС.

Українська сторона СЦКК наголошує, що підрозділи ЗСУ неухильно дотримуються зобов’язань щодо всеосяжного режиму припинення вогню, які були досягнуті в рамках Тристоронньої контактної групи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-