Окупанти від початку доби чотири рази порушили «тишу» у зоні ООС

Окупанти від початку доби чотири рази порушили «тишу» у зоні ООС

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська з початку цієї доби 4 рази порушили режиму припинення вогню.

Про це йдеться у вечірньому зведенні щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил, оприлюдненій на сторінці пресслужби Об'єднаних сил у Фейсбуці, повідомляє Укрінформ.

«Російсько-окупаційні війська і надалі, ігноруючи домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи, здійснюють обстріли позицій Збройних сил України. З початку цієї доби було зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Росія планує провокації на Дебальцевському напрямку 25 квітня – штаб ООС

За даними пресслужби ООС, зокрема, неподалік населених пунктів Троїцьке та Лебединське російсько-окупаційні війська здійснили обстріл позицій наших захисників зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Поблизу населеного пункту Новгородське окупанти вели вогонь у бік позицій наших захисників з ручних протитанкових гранатометів. У напрямку населеного пункту Піски противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї.

Читайте також: СБУ викрила десятьох бойовиків та вилучила 40 кілограмів вибухівки на Донеччині

«Бойових втрат серед наших захисників немає.

Про всі факти порушень Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ», - зазначили в пресслужбі ООС.

Там вкотре наголосили, що підрозділи ЗСУ знаходяться на позиціях і неухильно дотримуються зобов’язань, щодо всеосяжного режиму припинення вогню, які були досягнуті в рамках Тристоронньої контактної групи.

Читайте також: Окупантів побачили на колишніх українських позиціях біля Золотого – місія ОБСЄ

У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Сьогодні піротехнічні розрахунки ДСНС розмінували майже 7 гектарів території та передали на знищення 81 вибухонебезпечний предмет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-