Українські військові обладнують бойові позиції на південному напрямку - Генштаб

Українські військові обладнують бойові позиції на південному напрямку - Генштаб

Фото
Укрінформ
Військовослужбовці ЗСУ, які несуть службу на південному напрямку, здійснюють обладнання нових бойових позицій, будують фортифікаційні споруди та встановлюють мінно-вибухові загородження.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Генштаб ЗСУ.

«Інженерний підрозділ угруповання військ, який несе бойову службу на південному напрямку України, здійснює обладнання нових бойових позицій та будівництво фортифікаційних споруд», - ідеться в повідомленні.

Зокрема, зазначається, що з початку року силами військових інженерів обладнані окопи й укриття для бойової техніки, створено систему траншей між бліндажами, а також продовжується будівництво вогневих споруд для посилення позицій.

Окрім того, інженерно-саперними підрозділами зведеного загону оперативного забезпечення проводиться встановлення мінно-вибухових та невибухових загороджень, нарощуються заходи маскування й ведуться роботи з фортифікаційного обладнання позицій.

Як повідомляв Укрінформ, 10 квітня міністр оборони України Андрій Таран заявив, що справжньою метою нарощування Росією військової присутності біля кордонів України можуть бути посилення тиску на Україну задля примусу до поступок у переговорному процесі й демонстрація готовності до застосування збройної сили.

Читайте також: Президент: Україна не починає війну першою, але завжди стоїть до останнього

Президент Володимир Зеленський наголосив, що Україна готова до російського вторгнення, яке може статися в будь-який день.

Фото: www.mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-