Ракетні комплекси та зенітні установки: окупанти за добу шість разів зривали «тишу» на Сході

Ракетні комплекси та зенітні установки: окупанти за добу шість разів зривали «тишу» на Сході

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська минулої доби, 19 квітня, шість разів порушили режим припинення вогню на сході України, з початку цієї доби – ще один.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба штабу ООС у Фейсбуці.

«Російсько-окупаційні війська продовжують вести обстріли позицій українських захисників, з метою подальшого звинувачення у порушенні режиму припинення вогню. Протягом минулої доби, 19 квітня, було зафіксовано 6 порушень з боку збройних формувань Російської Федерації», - йдеться в повідомленні.

Так, неподалік Авдіївки ворог відкривав вогонь з мінометів 120-го калібру, а біля селища Південне – ще й з протитанкових ракетних комплексів, зенітних установок, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Читайте також: Російський найманець в ОРДЛО стріляв з автомата у 15-річну дівчину - розвідка

Поблизу Майорська російські окупанти здійснили обстріли з мінометів 82-го калібру, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. У передмісті Пісків противник використав великокаліберні кулемети, підствольні та станкові протитанкові гранатомети. У районі населеного пункту Зайцеве ворог здійснив дистанційне мінування з ручних протитанкових гранатометів мінами ПОМ-2.

Читайте також: Росія намагатиметься провокувати ЗСУ на наступальні дії - командування Об'єднаних сил

«Бойових втрат серед наших захисників за минулу добу немає. Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК», - підкреслюється в повідомленні.

Станом на 7 годину ранку 20 квітня з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню.

Читайте також: Світ має приділити більшу увагу провокаціям Кремля і не допустити ескалації - Таран

Так, неподалік Золоте-4 ворог відкривав вогонь з гранатометів різних систем, поінформували в штабі і запевнили, що бойових втрат серед українських військових немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-