Окупанти тричі порушили «тишу» на сході та «глушили» дрони ОБСЄ

Окупанти тричі порушили «тишу» на сході та «глушили» дрони ОБСЄ

Укрінформ
Російські окупаційні війська 15 квітня тричі порушили режим тиші на Донбасі та перешкоджали СММ ОБСЄ здійснювати контроль на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба Об'єднаних сил.

«Від початку доби зафіксовано 3 порушення з боку збройних формувань Російської Федерації. Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних сил України немає», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, неподалік Новозванівки бойовики відкривали вогонь у бік позицій українських військових із гранатометів різних систем, а біля Зайцевого – зі стрілецької зброї. У районі Новгородського окупанти здійснили дистанційне мінування з ручних протитанкових гранатометів мінами ПОМ-2.

Читайте також: Окупанти продовжують глушити безпілотники місії ОБСЄ на сході України

У пресслужбі наголосили, що окупанти всіма доступними способами намагаються приховати нарощування озброєння на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей, а також перешкоджають роботі патрулів СММ ОБСЄ, здійснюючи обстріли та глушіння за допомогою засобів РЕБ БПЛА місії. Зокрема, 12 і 13 квітня зафіксовано два випадки обстрілів зі стрілецької зброї БПЛА та понад 20 випадків глушіння модулів GPS. Крім того, 13 квітня політ БПЛА дальнього радіуса дії було взагалі скасовано через вплив перешкод поблизу бази у Степанівці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-