Окупанти перешкоджають місії ОБСЄ з обох боків лінії розмежування

Окупанти перешкоджають місії ОБСЄ з обох боків лінії розмежування

Укрінформ
Українська сторона Спільного центру контролю та координації (СЦКК) повідомляє про грубі порушення з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресцентр штабу Об'єднаних сил.

«Так, збройні формування Російської Федерації за допомогою сучасних засобів РЕБ, уже без приховування продовжують перешкоджати роботі БПЛА Місії ОБСЄ як над тимчасово окупованою територією, так і над територією, підконтрольною урядові України. До того ж російсько-окупаційні війська продовжують військові навчання на полігонах та вишкіл найманців задля проведення збройних провокацій та ймовірної ескалації конфлікту», - йдеться в повідомленні.

У штабі ООС вкотре наголошують, що підрозділи Збройних Сил України перебувають на позиціях і неухильно дотримуються зобов’язань щодо всеосяжного режиму припинення вогню, які були досягнуті в рамках Тристоронньої контактної групи.

Читайте також: Росіяни в ТКГ знову проштовхують механізм «спільної інспекції» українських позицій

А також нагадують, що в районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони.

"Зокрема, піротехнічні розрахунки ДСНС України розмінували майже 1,5 гектара території та передали на знищення 37 вибухонебезпечних предметів", - повідомили у пресцентрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-