Для українських військових провели заняття з мінної безпеки через зростання кількості підривів

Для українських військових провели заняття з мінної безпеки через зростання кількості підривів

Укрінформ
У зв’язку зі зростанням кількості випадків підривів військовослужбовці на вибухонебезпечних пристроях, серед яких боєприпаси, що не здетонували, мінні поля, розтяжки та інші пристрої відбулись показові заняття з мінної безпеки.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба командування Сухопутних військ ЗСУ.

«Виходячи з ситуації, яка склалася, генерал-полковником Олександром Сирським прийняте рішення щодо проведення заняття з представниками управлінь сил підтримки оперативних командувань, начальниками інженерних служб бригад оперативних командувань та бригад безпосереднього підпорядкування Командуванню Сухопутних військ України з мінної безпеки на базі Навчального центру «Десна» ім. князя Ярослава Мудрого», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На адмінмежі з Кримом ЗСУ тренувалися облаштовувати мінно-вибухові загородження

Під час заняття учасники ознайомилися, зокрема, з аналізом підривів на мінно-вибухових загородженнях протягом, починаючи з 2014 року. Окремо було приділено увагу причинам підривів особового складу та основними заходами, що рекомендується проводити у підрозділах по недопущенню бойових втрат особового складу внаслідок підривів.

Читайте також: Окупанти мінують місцевість вздовж усієї лінії зіткнення – розвідка

Як повідомляв Укрінформ, 6 квітня український військовий загинув поблизу Степного через підрив на невідомому вибуховому пристрої.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-