Українські військові отримали п’ять модернізованих танків

Українські військові отримали п’ять модернізованих танків

Фото
Укрінформ
Державне підприємство «Львівський бронетанковий завод» достроково передало українським військовим п’ять модернізованих танків Т-64 і Т-72.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Укроборонпром.

«Танки укомплектовано сучасними системами управління вогнем, внутрішнього і зовнішнього зв’язку та комунікації, приладами денного та нічного бачення, камерами заднього виду, супутниковою навігацією та динамічним захистом», - ідеться в повідомленні.

Це вже друга передача військової техніки від ЛБТЗ до Міністерства оборони у 2021 році. Перша партія налічувала понад 10 модернізованих бойових машин.

«У першому кварталі завод перевиконав виробничий план на понад 20 млн грн у грошовому еквіваленті», – заявив директор підприємства Віктор Андрощук.

Читайте також: Посли країн G7 наполягають на вчасній корпоратизації Укроборонпрому

Львівський бронетанковий завод виготовляє та ремонтує військову техніку, зокрема броньовані пожежні машини ГПМ-72 та ГПМ-54, броньовані ремонтно-евакуаційні машини «Лев» та «Зубр» і тактичну броньовану колісну машину «Дозор-Б». Також підприємство здійснює капітальний ремонт і модернізацію танків Т-72, Т-64 і низки спеціальних інженерних машин.

Як повідомляв Укрінформ, 5 квітня державне підприємство «Київський бронетанковий завод» достроково передало українським військовим три відремонтовані танки Т-72.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-