Стало відоме ім'я бійця, який загинув внаслідок обстрілу біля Золотого

Стало відоме ім'я бійця, який загинув внаслідок обстрілу біля Золотого

Укрінформ
Внаслідок обстрілу в зоні ООС 5 квітня біля Золотого-4 загинув військовослужбовець 92-ої окремої механізованої бригади ім. Кошового отамана Івана Сірка 49-річний Віктор Гелебрант.

Про це повідомляється на офіційній сторінці бригади в Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Із пекучим болем мусимо повідомити про гірку втрату у наших лавах. Увечері 5 квітня, рашистський кат вийшов на полювання: пострілом у голову зі стрілецької зброї було вбито нашого побратима молодшого сержанта Гелебранта Віктора Васильовича. Боєць перебував на бойовому чергуванні та знаходився у засобах індивідуального захисту. На превеликий жаль, поранення було несумісне з життям», - йдеться у повідомленні.

Командування та особовий склад бригади висловлює глибокі співчуття рідним Героя.

Як уточнив кореспонденту агентства начальник регіонального відділу інформагентства Міноборони АрміяInform в Харківській області Віталій Саранцев, Віктор Гелебрант родом з Краснокутська на Харківщині, в нього залишилися дружина та син.

Як повідомляв Укрінформ, протягом минулої доби, 5 квітня, в районі операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню, внаслідок обстрілів загинули двоє українських бійців.

Читайте також: У зоні проведення ООС загинув український військовослужбовець

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», поблизу населеного пункту Золоте-4, загарбники обстрілювали українські позиції із гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, а біля Новоолександрівки – зі стрілецької зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-