Україна не вестиме перемовини в підгрупі ТКГ, поки там буде «експертка» Пирогова

Україна не вестиме перемовини в підгрупі ТКГ, поки там буде «експертка» Пирогова

Укрінформ
Українська делегація не братиме участі в переговорах політичної підгрупи Тристоронньої контактної групи, поки ОБСЄ не виключить звідти так звану "експертку" Маю Пирогову.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телеканалу "Україна 24" сказав очільник української делегації в ТКГ Леонід Кравчук.

"Українська делегація вже продемонструвала свою позицію: як тільки ця персона з'явиться на переговорах, ми не будемо навіть пояснювати чому, але ми залишаємо переговори на період, доки Гайді Грау (модераторка ОБСЄ) не доб'ється виключення її з переговорного процесу. Наша делегація залишає переговори, поки це не буде зроблено", - наголосив Кравчук.

Читайте також: Нова «должностюха» Маї Пирогової з «ДНР»

Він додав, що не знає, чи з'явиться Пирогова на наступному засіданні, оскільки Росія й ОРДЛО повідомили, що Пирогова захворіла і поки не може бути присутньою на консультаціях.

Нагадаємо: 17 березня українська сторона в ТКГ вдруге відмовилася від роботи через присутність на переговорах «представниці» ОРДЛО - Маї Пирогової, яку засудили в Україні за тероризм і яка не входить до групи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-