Окупанти від початку доби 6 разів порушили «тишу»

Окупанти від початку доби 6 разів порушили «тишу»

Укрінформ
Російські окупаційні війська від початку доби 6 разів порушили режим припинення вогню в районі проведення операції Об'єднаних сил, зокрема й із забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє пресслужба ОС у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"З початку цієї доби, 3 квітня, було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації", - ідеться у вечірньому зведенні.

Як зазначається, у районі оперативно-тактичного угруповання «Схід», неподалік населеного пункту Піски, російські окупанти відкривали вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру, великокаліберних кулеметів, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Поблизу Авдіївки та Водяного, що на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська здійснили обстріл з великокаліберних кулеметів, ручних протитанкових та автоматичних станкових гранатометів.

Про всі факти порушень з боку збройних формувань Російської Федерації Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ.

Читайте також: Окупанти за добу 21 раз зривали «тишу», під Опитним – з протитанкового ракетного комплексу

Українські військовослужбовці і надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню, наголосили у пресслужбі.

Як повідомлялося, 3 квітня поблизу населеного пункту Шуми внаслідок підриву на невідомому мінно-вибуховому пристрої загинув військовослужбовець Об'єднаних сил.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-