У Міноборони розповіли про стан поранених під Шумами бійців

У Міноборони розповіли про стан поранених під Шумами бійців

Укрінформ
Двох поранених біля населеного пункту Шуми військовослужбовців доставили до шпиталю в Харкові, їхній стан медики називають тяжким і середньої тяжкості.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив начальник регіонального відділу інформагентства Міноборони ArmiaInform в Харківській області Віталій Саранцев.

"До приймального відділення Військово-медичного клінічного центру Північного регіону було доставлено двох військовослужбовців у середньому та важкому стані. Обидва пацієнти мають осколкові та кульові поранення", - повідомив Саранцев.

За його інформацією зі шпиталю, військовослужбовцям додатково проведено обстеження на комп’ютерному томографі, наразі визначене подальше лікування. Обом пораненим була надана вчасна та якісна медична допомога ще до етапу евакуації з району ООС. У Харкові їм надається уся необхідна кваліфікована допомога.

Читайте також: Окупанти з початку доби один раз порушили «тишу» у зоні ООС

Як повідомлялося, 26 березня, збройні формування Російської Федерації вкотре порушили режим припинення вогню та здійснили прицільний обстріл позицій українських захисників із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, станкових автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів неподалік населеного пункту Шуми в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ".

Внаслідок обстрілу четверо військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил загинули, двоє отримали поранення.

На обстріл російсько-окупаційних військ українські захисники відкрили вогонь у відповідь. Перший заступник голови фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко пропонує, щоб Верховна Рада звернулася до ООН та країн світу у зв’язку з загибеллю українських військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-