На Луганщині попрощалися з бійцем, який загинув у зоні ООС

На Луганщині попрощалися з бійцем, який загинув у зоні ООС

Фото
Укрінформ
Церемонія прощання із бійцем 122-го окремого аеромобільного батальйону Дмитром Бухтіяровим, який загинув на фронті, пройшла в Кремінній на Луганщині.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба Кремінської райдержадміністрації.

12 березня у зоні проведення ООС на Донеччині Дмитро отримав поранення, несумісне з життям.

«Церемонія прощання відбулась у Кремінському будинку культури. Окрім членів родини, провести Дмитра в останню путь прийшли його побратими з 81-ї бригади ЗСУ, до складу якої входить 122-й батальйон, друзі і знайомі Дмитра, жителі громади, представники обласної і місцевої влади, волонтери» - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Окупанти на Донбасі привели війська у вищий ступінь бойової готовності – розвідка

Дмитро народився у Донецькій області, натомість більшу частину життя прожив на Кремінщині. Навчався у Кремінській середній школі № 3, мав дві вищі освіти.

Службу за контрактом у Збройних Силах України проходив із 2015 року, спочатку в 25-тій окремій Дніпропетровській повітрянодесантній бригаді.

Луганщина попрощалась із бійцем 122-го окремого аеромобільного батальйону Дмитром Бухтіяровим/ Фото: Кремінська районна державна адміністрація

Голова Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай подякував батькам і дружині загиблого за сина, чоловіка і вручив їм Знак пошани «Захиснику Луганщини».

Патріотом і взірцем як для молоді, так і для досвідчених бійців, назвав 45-річного Дмитра представник військової частини.

Дмитра Бухтіярова поховали у селі Стара Краснянка Кремінської міської ради, де наразі мешкають його батьки.

Як повідомляв Укрінформ, 12 березня в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 14 порушень режиму припинення вогню. Унаслідок ворожого снайперського вогню неподалік населеного пункту Мар'їнка один український військовослужбовець отримав несумісні з життям поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-