Чернишов перевірив роботу сервісної зони поряд з КПВВ «Щастя»

Чернишов перевірив роботу сервісної зони поряд з КПВВ «Щастя»

Фото
Укрінформ
Під час робочої поїздки на Луганщину міністр розвитку громад та територій України оглянув новий КПВВ «Щастя», ознайомився з питаннями пропуску осіб через лінію розмежування на Луганщині та перевірив роботу сервісної зони поряд з КПВВ.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

«Делегація на чолі з Олексієм Чернишовим ознайомилася з режимом функціонування контрольного пункту в’їзду-виїзду», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, КПВВ «Щастя» відкрите ще 10 листопада 2020 року та функціонує щоденно з 8.00 до 16.00.

За інформацією начальника Луганського прикордонного загону полковника Юрія Петріва, для забезпечення діяльності контрольного пункту залучена необхідна кількість інспекторів з перевірки документів та інспекторів-кінологів зі службовими собаками.

Читайте також: Глава Мінрегіону обіцяє гучні кримінальні справи за пожежі з жертвами

Також цей пункт контролю є не тільки пішохідним, а й автомобільним із пропускною спроможністю 5 тисяч транспортних засобів та 10 тисяч громадян. Водночас, наразі російсько-окупаційні війська блокують пропуск осіб через цей КПВВ.

Читайте також: Усі КПВВ збираються облаштувати до кінця року

Також робоча група відвідала сервісну зону, де перевірила роботу відділення «Ощадбанку», пошти та ЦНАПу.

Чернишов відзначив сучасність сервісів та наголосив на стратегічній важливості роботи КПВВ «Щастя», через який можливо налагодити транспортне сполучення з тимчасово непідконтрольною частиною Луганської області, тим більше, що тут створена окрема смуга для гуманітарних вантажів.

Як повідомляв Укрінформ, 11 березня Євросоюз закликав Росію виконати свої зобов’язання у нормандському форматі та забезпечити негайне відкриття усіх існуючих на Донбасі контрольних пунктів в’їзду-виїзду та двох додаткових КПВВ у Щасті та Золотому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-