ОБСЄ нарахувала на Донбасі 174 порушення «тиші» за вихідні

ОБСЄ нарахувала на Донбасі 174 порушення «тиші» за вихідні

Звіт
Укрінформ
Протягом минулих вихідних СММ ОБСЄ зафіксувала у Донецькій області 143 порушення режиму припинення вогню та 31 - на Луганщині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у щоденному звіті №60/2021, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ 15 березня.

"У Донецькій області в період із вечора 12-го до вечора 14 березня СММ зафіксувала 143 порушення режиму припинення вогню, у тому числі 33 вибухи (1 вибух у повітрі, 2 розриви та 30 вибухів невизначеного походження)", - йдеться у звіті.

Читайте також: Окупанти за тиждень 79 разів порушили «тишу» на Донбасі, загинули двоє бійців ЗСУ

Зазначається, що більшість цих порушень сталася в районах на південь від н. п. Залізне (кол. Артемове; підконтрольний урядові, 42 км на північний схід від Донецька), а також на північний схід і схід від н. п. Гнутове (підконтрольний урядові, 90 км на південь від Донецька).

Як повідомили в СММ, у Луганській області за цей період виявлено 31 порушення режиму припинення вогню, у тому числі 12 вибухів невизначеного походження.

Читайте також: На окупованому Донбасі зафіксували танки поза місцями зберігання - штаб ООС

Більшість випадків зафіксовано у районах на південний схід від Попасної (підконтрольна урядові, 69 км на захід від Луганська).

У звіті також повідомляється, що поблизу Петрівки Донецької області команда Місії втратила контроль над просторовим положенням безпілотника середнього радіуса дії. Спостерігачі згодом повернули апарат, який був незначно пошкоджений.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-