На Донбасі окупанти чотири рази порушили «тишу»

На Донбасі окупанти чотири рази порушили «тишу»

Укрінформ
Сьогодні на Донбасі було зафіксовано 4 випадки порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у вечірньому зведенні штабу щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17:00, розміщеному у Фейсбуці.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Схід», неподалік населеного пункту Верхньоторецьке окупанти відкривали вогонь із забороненого Мінськими домовленостями міномета калібру 82 мм, а неподалік селища Гнутове – з ручного протитанкового гранатомета. Поблизу Водяного, що на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська обстрілювали позиції українських підрозділів із великокаліберних кулеметів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Північ», у передмісті населеного пункту Південне, противник здійснив обстріл з автоматичних станкових гранатометів.

Читайте також: На окупованому Донбасі зафіксували танки поза місцями зберігання - штаб ООС

Бойових втрат серед українських воїнів немає.

Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ.

Читайте також: Окупанти за тиждень 79 разів порушили «тишу» на Донбасі, загинули двоє бійців ЗСУ

Як повідомляв Укрінформ, з 8 по 14 березня російсько-окупаційні війська 79 разів порушили домовленості, досягнуті у межах Тристоронньої контактної групи. Внаслідок ворожих обстрілів за цей час двоє захисників загинули, ще двоє отримали поранення.

Фото: Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-