На Донбасі під Південним поранений український боєць, він у лікарні

На Донбасі під Південним поранений український боєць, він у лікарні

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська з початку цієї доби 9 разів обстріляли підрозділи Збройних сил України на Донбасі, поранено військового.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресцентр штабу ООС у Фейсбуці.

"Зокрема, в смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поруч населеного пункту Південне, противник вів вогонь з мінометів 82-го калібру, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що внаслідок ворожих обстрілів позицій українських підрозділів один військовослужбовець Збройних Сил України отримав кульове поранення.

Захиснику оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу, де йому надають необхідну медичну допомогу. Стан здоров’я українського захисника– задовільний.

Читайте також: Україну за роки агресії РФ захищали майже 40 добровольчих батальйонів - командувач ООС

Крім того, неподалік Катеринівки, російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Поблизу населеного пункту Луганське окупанти обстріляли позиції українських захисників з великокаліберних кулеметів, а біля селища Троїцьке – ще й з автоматичних станкових та протитанкових гранатометів.

Читайте також: Окупанти з початку доби порушили «тишу» біля Пісків, Катеринівки й Опитного

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", поблизу населених пунктів Опитне та Авдіївка, противник відкривав вогонь у бік українських позицій, застосувавши підствольні гранатомети, а біля селища Піски – ще й ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю. Окрім цього, в районі населеного пункту Гнутове окупанти вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів", - інформують у штабі ООС.

На обстріли противника Збройні Сили України відкривали вогонь у відповідь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-