Окупанти вели обстріл із забороненої зброї біля Катеринівки та Південного

Окупанти вели обстріл із забороненої зброї біля Катеринівки та Південного

Укрінформ
Станом на 17 годину п’ятниці в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 11 порушень режиму припинення вогню.

Такі дані опубліковані на сторінці штабу ООС у Фейсбуці, повідомляє Укрінформ.

“Протягом поточної доби, 12 березня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 11 порушень режиму припинення вогню”, - йдеться в повідмоленні.

Зазначається, зокрема, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Північ», у передмісті населених пунктів Катеринівка та Південне, окупанти відкривали вогонь з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Читайте також: Окупанти зривали «тишу» біля трьох населених пунктів, поранений боєць ЗСУ

Крім того, у районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Схід», поблизу Старогнатівки, збройні формування Російської Федерації обстрілювали наші позиції з автоматичних станкових гранатометів, а біля селищ Тарамчук та Піски– ще й зі стрілецької зброї.

Також, за даними ООС, неподалік населеного пункту Гнутове, загарбники вели вогонь з великокаліберних кулеметів, а у передмісті Водяного на Приазов’ї - з ручних протитанкових гранатометів. У цьому ж напрямку було помічено інженерні обладнання позицій військ противника.

Читайте також: На Донбасі боєць ЗСУ отримав осколкове поранення

“На дії російсько-окупаційних військ українські захисники відкривали вогонь у відповідь. Бойових втрат серед наших захисників немає”, - поінформували в штабі ООС.

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу, 11 березня, в районі проведення ООС збройні формування Російської Федерації чотири рази порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожого вогню один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав осколкове поранення. Стан його здоров’я - задовільний. Бійця доправили до лікувального закладу, де йому надають необхідну медичну допомогу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-