ОБСЄ виявила на Луганщині гаубиці і танк бойовиків поза межами лінії відведення

ОБСЄ виявила на Луганщині гаубиці і танк бойовиків поза межами лінії відведення

Укрінформ
На Луганщині спостерігачі ОБСЄ виявили три гаубиці на транспортерах у населеному пункті Кадіївка та один танк поблизу Брянки, які розміщені з порушенням ліній відведення.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба штабу Об'єднаних сил із посиланням на звіт СММ ОБСЄ № 54/2021 від 8 березня.

«6 березня на тимчасово окупованих територіях Луганської області зафіксовано розміщення ОВТ з порушенням ліній відведення: три гаубиці на транспортерах в населеному пункті Кадіївка та один танк поблизу Брянки», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Донбасі вперше зафіксували російську радіолокаційну станцію «Каста-2Е1» – InformNapalm

Того ж дня БПЛА СММ малого радіусу дії під час польоту над непідконтрольними урядові України районами поблизу населеного пункту Спартак зазнавав впливу перешкод сигналу GPS, що вчергове підтверджує - збройні сили РФ та їхні найманці продовжують перешкоджати роботі Місії з метою приховування численних фактів порушень на тимчасово окупованих територіях.

Як повідомляв Укрінформ, 6 березня Українська сторона СЦКК зафіксувала 8 ворожих танків, розміщених за лініями відведення, але за межами виділених місць зберігання озброєння на тимчасово окупованих територіях Луганської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-