Окупанти п'ять разів порушили «тишу» - гатили з мінометів 120 та 82 калібру

Окупанти п'ять разів порушили «тишу» - гатили з мінометів 120 та 82 калібру

Укрінформ
Станом на 17.30 7 березня російські окупаційні війська п'ять разів порушили режим тиші на Донбасі - стріляли з мінометів 82-го та 120-го калібру, станкового протитанкового гранатомета, з протитанкового ракетного комплексу. Втрат серед українських військових немає.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресцентр Об'єднаних сил.

"Протягом поточної доби, 7 березня, було зафіксовано п’ять порушень режиму припинення вогню", - зазначається у повідомленні.

Так, поблизу Авдіївки збройні формування Російської Федерації відкрили вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібру. Наші захисники вогнем у відповідь дали гідну відсіч.

Вогнева активність ворога спостерігалася неподалік населеного пункту Лебединське. Тут російсько-окупаційні війська відкривали прицільний вогонь по наших позиціях із міномета 82-го калібру та станкового протитанкового гранатомета.

Читайте також: На Донбасі працюють лише два КПВВ - п'ять блокують окупанти

Біля населеного пункту Опитне збройні формування Російської Федерації та її найманці вели неприцільний вогонь у бік українських позицій з підствольного гранатомета, а поблизу населеного пункту Південне окупанти здійснили прицільні обстріли з протитанкового ракетного комплексу та стрілецької зброї.

Бойових втрат серед українських воїнів немає.

Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ.

Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил й надалі контрольована українськими воїнами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-