ОБСЄ зафіксувала вісім танків окупантів під Мирним і Кругликом

ОБСЄ зафіксувала вісім танків окупантів під Мирним і Кругликом

Укрінформ
Українська сторона СЦКК зафіксувала 8 ворожих танків, розміщених за лініями відведення, але за межами виділених місць зберігання озброєння на тимчасово окупованих територіях Луганської області.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у повідомленні ООС у Фейсбуці з посиланням на українську сторону СЦКК.

Зазначається, що згідно зі Звітом СММ ОБСЄ № 52/2021 від 5 березня було зафіксовано 5 танків в районі полігону поблизу населеного пункту Мирне та 3 танки неподалік населеного пункту Круглик.

Читайте також: ОБСЄ зафіксувала танки та «Гвоздики» окупантів поблизу Новоселівки

"Спостерігачі СММ з’ясували, що КПВВ біля населених пунктів Золоте та Щастя, на підконтрольній Уряду України території, працювали в штатному режимі. Проте відповідні блокпости, контрольовані збройними формування РФ, були закриті. Такий стан справ укотре підтверджує фальсифікацію повідомлень самопроголошеної влади ТОТ про перешкоджання Української сторони у вільному пересуванні цивільного населення через лінії розмежування", - наголошується в повідомленні.

Відповідно до розпорядження командувача ООС продовжено відновлення інфраструктури Донбасу. Зокрема, здійснено ремонт електромережі поблизу населеного пункту Водяне, що дозволило відновити електропостачання. Також продовжувалися роботи з будівництва колектора в районі населеного пункту Доломітне.

Читайте також: На серйозну війну у Росії зараз немає ані грошей, ані людей - Гармаш

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулої доби в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-