На півдні України військові тренувалися знищувати дрони

На півдні України військові тренувалися знищувати дрони

Відео
Укрінформ
Особовий склад групи військ протидиверсійного резерву та підрозділів, залучених до охорони та оборони, відпрацювали на півдні України заходи реагування на терористичні загрози та елементи радіоелектронної боротьби з виявлення і знищення безпілотних літальних апаратів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Командування об'єднаних сил ЗС України.

«Під час тренування протидиверсійний резерв та підрозділи, залучені до охорони та оборони, відпрацювали заходи оповіщення по взаємодії з підрозділами інших складових сил оборони держави, організацію посилення патрулювання, а також охорону джерел і шляхів електро- та водопостачання», - зазначив командувач Об’єднаних сил Збройних сил України Сергій Наєв.

За словами генерал-лейтенанта Наєва, вжито також заходів щодо своєчасної ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій - особовим складом відпрацьовано елементи радіоелектронної боротьби з виявленням та подальшим знищенням безпілотних літальних апаратів.

Читайте також: Міжнародні військові навчання Rapid Trident 2020 оцінили на "відмінно"

Як повідомлялося, у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного розпочалося планування багатонаціонального військового навчання THREE SWORDS 2021 («Три мечі — 2021»), яке відбудеться на території України влітку цього року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-