На Донбасі - п'ять порушень «тиші», працював снайпер

На Донбасі - п'ять порушень «тиші», працював снайпер

Укрінформ
Російські окупаційні від початку доби п'ять разів порушили режиму припинення вогню, втрат у лавах Об'єднаних сил немає.

Про це повідомляє пресслужба ОС у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Протягом поточної доби, 20 лютого, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано п'ять порушень режиму припинення вогню... Бойових втрат серед наших захисників немає", - йдеться у вечірньому зведенні.

За інформацією пресслужби, вранці в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" збройні формування РФ відкрили прицільний вогонь з артилерійських систем 122-го калібру та снайперської зброї по українських позиціях неподалік Південного.

Крім того, з мінометів 120-го калібру російсько-окупаційні війська вели вогонь поблизу Новгородського. "Тут під мінометний обстріл потрапили не лише позиції Збройних сил України, а й будинки місцевих жителів. Внаслідок обстрілу було пошкоджено три житлові будинки, лінію електромереж та газопровід. Постраждалих серед цивільного населення, на щастя, немає", - зауважили у пресслужбі.

Читайте також: Штаб ООС розвінчав російський фейк про наступ українських військ на Донбасі

Повідомляється, що окупанти також вели прицільний вогонь зі станкових та ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї неподалік Попасної та Катеринівки.

"На обстріли противника українські військові відкривали вогонь у відповідь", - заявили у пресслужбі.

Там зазначили, що про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

Фото: Міноборони України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-