ОБСЄ за вихідні зафіксувала на Донбасі 366 порушень «тиші»

ОБСЄ за вихідні зафіксувала на Донбасі 366 порушень «тиші»

Звіт
Укрінформ
СММ ОБСЄ зафіксувала у період із вечора 22-го до вечора 24 січня 364 порушення режиму припинення вогню в Донецькій області та два - на Луганщині.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у щоденному звіті № 18/2021, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ 25 січня.

"У Донецькій області в період із вечора 22 до вечора 24 січня Місія зафіксувала 364 порушення режиму припинення вогню, зокрема 23 вибухи невизначеного походження", - йдеться у звіті.

Читайте також: Місія ОБСЄ зафіксувала 39 порушень перемир’я на Донбасі

Зазначається, що 326 порушень (черги й постріли зі стрілецької зброї, великокаліберного кулемета та 30-мм гармати) сталися в районах на схід та південь від ділянки розведення в районі н. п. Петрівське (непідконтрольний урядові, 41 км на південь від Донецька) вранці 23 січня.

Крім того, 24 січня СММ зафіксувала порушення режиму припинення вогню в районі Донецької фільтрувальної станції приблизно в той час, коли автобус із працівниками ДФС прямував до Ясинуватої.

Читайте також: Місія ОБСЄ виявила зенітку в житловому районі на окупованій Луганщині

"У Луганській області в період з вечора 22 до вечора 24 січня СММ зафіксувала 2 порушення режиму припинення вогню (постріли зі стрілецької зброї)", - повідомили в СММ.

Як уточнили спостерігачі, порушення виявлено на північний захід від ділянки розведення в районі Золотого (підконтрольне урядові, 60 км на захід від Луганська).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-