Окупанти тричі відкривали вогонь - біля Водяного та Опитного

Окупанти тричі відкривали вогонь - біля Водяного та Опитного

Укрінформ
Російські окупаційні війська від початку доби тричі відкривали вогонь по позиціях Об’єднаних сил на Донбасі.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба штабу ООС.

«Протягом поточної доби, 6 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил, на переважній більшості ділянок відповідальності наших бригад, спостерігалася тиша. Лише поблизу двох населених пунктів було зафіксовано три порушення режиму припинення вогню», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Окупанти порушили «тишу» біля Водяного та Луганського

Як зазначається, вранці в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» неподалік Водяного, що на Приазов’ї, збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру, станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів та великокаліберного кулемета. В обідню пору ворожу вогневу активність російсько-окупаційних військ було помічено і поблизу Опитного. Там противник здійснив кілька неприцільних пострілів з автоматичного станкового гранатомета.

Читайте також: Розвідка повідомила про втрати окупантів на Донбасі за рік

В пресслужбі зазначили, що про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

Як повідомляв Укрінформ, протягом минулої доби, 5 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню. Серед українських воїнів бойових втрат та поранень не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-