В українській армії – 10 нових випадків коронавірусу

В українській армії – 10 нових випадків коронавірусу

Укрінформ
Станом на 10 ранку 3 січня в Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіють 1756 осіб. За минулу добу зареєстровано 10 нових випадків захворювання.

Про це, передає Укрінформ, повідомляє Командування Медичних сил ЗСУ в Фейсбуці.

"Всього за час пандемії одужало – 12 422 особи, летальних випадків – 38. На ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебуває 312 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби ,– 25 осіб", - йдеться у повідомленні.

За минулу добу зареєстровано 10 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. З них до закладів охорони здоров’я госпіталізовано 6 осіб. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування, - уточнили в Командуванні Медсил.

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби перебуває 4 особи, стан їх здоров’я задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Читайте також: В Україні - 4 576 нових випадків коронавірусу

"Аналіз захворювань серед військовослужбовців та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або мешкаєте разом", - зауважували в Командуванні Медсил.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні станом на 3 січня лабораторно підтверджені 1 074 093 випадки COVID-19, із них за добу – 4 576.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-