Військові Держспецзв'язку відсьогодні зможуть отримувати премії у розмірі до трьох окладів

Військові Держспецзв'язку відсьогодні зможуть отримувати премії у розмірі до трьох окладів

Укрінформ
З 1 січня набув чинності наказ «Про затвердження Порядку та умов заохочення військовослужбовців Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України грошовою премією».

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Як зазначається в тексті наказу, граничний розмір грошової премії для заохочення військовослужбовця Держспецзв'язку Головою Держспецзв'язку становить до 3 посадових окладів. Граничний розмір грошової премії для заохочення військовослужбовця Держспецзв'язку начальником підрозділу цієї структури становить до 1 посадового окладу.

«Розрахунок грошової премії здійснюється з посадового окладу, встановленого військовослужбовцю Держспецзв'язку на день підписання наказу про заохочення. Наказ про заохочення є підставою для виплати військовослужбовцю Держспецзв'язку грошової премії та внесення відповідної відмітки до його облікових документів. Заохочення військовослужбовця Держспецзв'язку грошовою премією може застосовуватися не частіше одного разу на рік», - йдеться в тексті наказу.

Читайте також: Українські військові у 2021 році отримають ракетні комплекси «Нептун»

Як зазначається, заохочення військовослужбовців грошовою премією здійснюється виключно в межах фондів заохочення. Розміри цих фондів заохочення щороку встановлюються наказом Адміністрації Держспецзв'язку в межах асигнувань, затверджених на грошове забезпечення на поточний рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-