На Донбасі від початку доби – жодного обстрілу

На Донбасі від початку доби – жодного обстрілу

Укрінформ
У районі проведення ООС з початку доби 6 грудня спостерігається тиша, порушень домовленостей з боку російсько-окупаційних військ не виявлено.

Про це йдеться у вечірньому зведенні щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17.00 неділі, оприлюненому на сторінці пресслужби Об'єднаних сил у Фейсбуці, повідомляє Укрінформ.

«Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається повністю контрольованою українськими захисниками. У своє професійне свято військовослужбовці частин і підрозділів Збройних Сил України продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням, дотримуючись домовленостей, що вступили в дію 27 липня 2020 року. Від початку поточної доби, 6 грудня, у смугах відповідальності наших підрозділів спостерігається тиша, порушень домовленостей з боку російсько-окупаційних військ не виявлено», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: За чотири місяці в Україні стало удесятеро менше похорон через війну - Зеленський

У районі проведення операції Об’єднаних сил належно виконують завдання й інші складові сил оборони. Так, сапери ДСНС розмінували понад 3 гектари території у прифронтовому районі та передали на знищення 88 вибухонебезпечних предметів.

Обстановка в районі проведення операції залишається стабільною та контрольованою підрозділами Об’єднаних сил.

Як повідомлялося, минулої доби у районах відповідальності українських підрозділів збройні формування Російської Федерації та її найманці шість разів порушили досягнуті мирні домовленості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-