Під Водяним окупанти застосували артилерію та міномети, снайпер поранив військового ЗСУ

Під Водяним окупанти застосували артилерію та міномети, снайпер поранив військового ЗСУ

Укрінформ
Російські окупаційні війська станом на 12.00 4 грудня обстріляли позиції українських військових з великокаліберних артилерійських систем поблизу Водяного.

Як передає Укрінформ, про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони Михайло Шаравара.

«Станом на 12 годину поточної доби, в ранковий час, російсько-окупаційні війська використали заборонені артилерійські системи 122-го калібру та 120-ти мм міномети, здійснивши обстріл наших позицій поблизу населеного пункту Водяне. Крім того, близько 11 години противник вів вогонь зі снайперської зброї поблизу Луганського», - повідомив речник.

За словами Шаравари, в результаті ворожого снайперського вогню один український військовий отримав поранення. Його оперативно евакуйовано до лікувального закладу та надається вся необхідна медична допомога.

Читайте також: Під Світлодарськом снайпер поранив українського бійця

Як відзначив речник, про застосування збройними формуваннями Російської Федерації заборонених зразків важкого озброєння повідомили представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби, 3 грудня, було зафіксовано дев’ять порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців. Бойових втрат і поранень серед українських захисників не було. Вогонь у відповідь наші воїни не відкривали.

Фото: ООС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-