Українські військові відпрацьовують встановлення мінних загороджень

Українські військові відпрацьовують встановлення мінних загороджень

Фото, відео
Укрінформ
Інженерно-саперні підрозділи Об’єднаних сил відпрацьовували поблизу узбережжя Чорного та Азовського морів встановлення мінно-вибухових загороджень.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Командування Об’єднаних сил ЗСУ в Фейсбуці.

Біля Криму ЗСУ відпрацювали встановлення мінно-вибухових загороджень / Фото: ЗСУ

«На південному напрямку, в інженерно-саперних підрозділах, які підпорядковані Командуванню Об’єднаних сил Збройних сил України та несуть бойову службу поблизу узбережжя Чорного та Азовського морів, тривають практичні тренування з облаштування мінно-вибухових загороджень», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, на суходолі українські військовослужбовці здійснюють тренування з нарощування інженерних загороджень мінними загороджувачами ПМЗ-4п та ГМЗ-3. В свою чергу на десантно-доступних ділянках морського узбережжя — плаваючими транспортерами ПТС-2.

Читайте також: Для ЗСУ модернізували найбільшу партію пожежних танків

«Рубежі мінування на ймовірних напрямках дій противника значно ускладнюють його просування у глибину оборони наших військ. Постійні тренування інженерно-саперних підрозділів та рухомих загонів загороджень, як морських, так і тих, що діють на суходолі, гарантують своєчасне виконання завдань стосовно обмеження мобільності ворожих сил та засобів», — пояснив командувач Об’єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв.

Також він додав, що поєднання заздалегідь підготовлених оборонних укріплень з системою інженерних загороджень та системою багато ешелонованого вогневого ураження, значно сковує дії противника та завдає йому значних втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-